Activitats

EXTRAESCOLARS


Durant tot el curs escolar, realitzarem extraescolars d’escalada, on els infants i joves podran gaudir d’activitats orientades en aquest esport i anar progressant segons l’edat i el nivell.

Els/les alumnes/as coneixeran i experimentaran totes les sensacions que ens aporta el món de l’escalada amb total seguretat. Escalarem, farem nusos, maniobres de seguretat, assegurar amb corda, tècniques de progressió, i molts jocs.

L’equip educatiu està format per directors/es i monitors/es titulats/des i amb experiència en el lleure i l’escalada.

La finalitat de les extraescolars és oferir als infants un desenvolupament complet amb activitats organitzades i amb una base psicopedagògica adequada, transmetent valor com l’autonomia, compromís, respecte, tolerància a la frustració, paciència, motivació, esforç, superació, treball en equip, etc.

Preus

Inscripció: 20€*
1 dia/setmana: 40€
2 dies/setmana: 55€
* En cas de germans/es, la segona inscripció surt al 50%.

HORARIS

 

SEGURETAT

  • DIVERSIÓ100%
  • ESPORT100%
  • SEGUR100%
A les extraescolars d’escalada de la Sala Golem seguirem fil per randa el document que fixa les línies comunes i generals de com s’han de desenvolupar les activitats del lleure educatiu en el context d’excepcionalitat derivat de la pandèmia del COVID19, emès per la Generalitat de Catalunya.

Els grups seran de màxim de 6-8 infants per monitor/a.
 
 
¿Tens qualsevol dubte o sugerència?

Escriu-nos un missatge

.