ROCÒDROM

Golem Blanes està pensat perquè el puguin gaudir des dels més petits de casa fins als escaladors més professionals.

Si el que vols és encordar-te, tindràs a la teva disposició una varietat immensa de graus i desploms, i amb un compromís clar de sorprendre, ja que els diversos sectors es renoven constantment. Tenim 1.200 m2 d’escalada esportiva amb corda amb vies de 12 metres d’alçada i 20 metres de recorregut. Murs verticals i desplomats, els límits els poses tu.

I si vens sense company de cordada no t’amoïnis, ho tenim tot pensat: el centre disposa de 7 autoasseguradors perquè no et puguis quedar amb les ganes d’escalar tots els metres que desitgis.

Tenim contemplats tots els diferents nivells d’escaladors. Cada via està equipada d’un mateix color i a peu d’aquesta trobareu el cartell marcant el seu grau de dificultat.

Disposem de preses de les primeres marques i el gran staff d’equipadors professionals renoven les rutes i els seus recorreguts cada setmana d’un sector diferent de la sala.

L'equip de Golem Blanes sempre estem a la vostra disposició. Qualsevol dubte que tingueu el podeu consultar amb l’equip tècnic. Amb una àmplia experiència en el món de l’escalada, us podrem ajudar en tot moment.

 

Què és l’autoassegurador?

L’autoassegurador és un dispositiu de descens automàtic.

Consta d'una caixa segellada on s'allotja la cinta a la qual s'ancora l'escalador mitjançant un mosquetó a l'anell ventral de l'arnés.

L'autoassegurador està instal·lat a la part alta del mur del rocòdrom i a mesura que escaleu, la cinta del dispositiu es recull progressivament fins que arribeu al punt més alt de la via. En aquell moment es produeix un descens suau fins que l'escalador arriba a terra de nou.

 
 
 
 

¿VOLS PROVAR EL NOSTRE ROCÒDROM? CONTACTA'NS